ONZE PRAKTIJKEN

De patiënt staat centraal met diens hulpvraag van waaruit een 
geïndividualiseerde aanpak wordt uitgestippeld.

Vanaf het eerste contact / de intake tot de laatste behandeling wordt elke patiënt individueel begeleid door dezelfde therapeut.

Kwaliteit van behandeling door regelmatige bijscholing en verdere beroepsbekwaming staan hoog aangeschreven waardoor de effectiviteit van een behandeling toeneemt.

Gedrevenheid, passie, flexibiliteit en bereikbaarheid.

Enkele belangrijke aandachtspunten:

  • Het is mogelijk dat uw therapeut in een van onze praktijken  NIET geconventioneerd is. Dat wil zeggen dat de erelonen vrij zijn en dat er sprake is van een verminderde terugbetaling via uw ziekenfonds.  Vraag meer informatie bij de betreffende therapeut.

  • Wij stellen het op prijs wanneer u gemaakte afspraken tijdig annuleert, zodat tijdens die vrijgekomen afspraak andere patiënten sneller kunnen worden verder geholpen.
  • Hebt u reeds kinesitherapie gehad bij een andere collega het afgelopen kalenderjaar, gelieve ons daarvan op de hoogte te brengen opdat u voor geen onaangename verassingen mbt terugbetaling via het ziekenfonds komt te staan.
  • Het is mogelijk dat u een korte wachtperiode in acht dient te nemen vooraleer de behandeling kan worden opgestart. 
  • Staat er binnenkort een operatieve ingreep gepland ? Verwittig dan liefst nog voor uw ingreep uw kinesitherapeut zodat toekomstige behandelingen tijdig kunnen worden ingepland.